انواع درخت های کریسمس

شاید جالب باشد که بدانید در سراسر دنیا از درخت های مختلفی به عنوان درخت کریسمس استفاده می شود. همه تلاش می کنند از گیاهانی استفاده کنند که شاخه یا تیغ های تیزی نداشته باشند و حمل آن ها نیز دشوار نباشد. بعضی ها برای راحتی بیشتر و البته داشتن جلوه و ماندگاری بیشتر از درختان مصنوعی که عمدتا با درخت طبیعی از نظر شباهت هیچ گونه تفاوت ندارند استفاده می‌کنند و تا چند سال از همان درخت کریسمس استفاده می کنند علاوه بر صرفه جویی در هزینه زیبایی و عمری طولانی تر را به ارمغان می آورد .

تغییرات اقلیمی و آب و هوا نیز باعث شده تا نتوان یک نوع درخت خاص را در سراسر دنیا پرورش داد. در اینجا نگاهی داریم به برخی از گیاهانی که در کشورهای مختلف به عنوان درخت کریسمس استفاده می شوند.

مناطق شمالی اروپا: نوئل نروژی، نراد نقره ای، نراد قفقازی، نراد اصیل، کاج اسکاتلندی، کاج چتری، کاج سوئیسی.

آمریکای شمالی، مرکزی و جنوبی: نراد بالسام، صنوبر داگلاس، نراد فریزر، نراد بزرگ، نراد اصیل و سفید، کاج کلرادو،
کاج اسکاتلندی، کاج مطبق و…
در گذشته برای تهیه درختان کریسمس به جنگل های انبوه می رفتند؛ اما حالا همه ساله درختانی ویژه کریسمس در زمین های کشاورزی کاشته و عرضه می شوند. شاید ندانید اما برای این که یک درخت کاج حدودا دو متر شود چیزی بین 8 تا 12 سال زمان لازم دارد که این مدت بنابر خاک، نوع آب دهی، کیفیت کاشت، آب و هوا و… کم و زیاد می شود.
اولین بار در قرن نوزدهم در کشور آلمان از درخت مصنوعی برای کریسمس استفاده کردند. این کار به معنای جلوگیری از تخریب جنگل ها انجام شده بود. از سال 1920 فروش درخت های مصنوعی که تزییناتی از پیش تعیین شده داشتند رواج یافت و با استقبال عمومی مواجه شد. در سال 1930 اولین شرکت ساخت درخت مصنوعی به نام آدیس براش (Addis brush) در آمریکا آغاز به کار کرد. پس از مدتی درخت هایی از جنس آلومینیوم هم وارد بازار شدند که در شیکاگو ساخته می شدند. در ساخت درخت های مصنوعی تلاش کردند تا از پلاستیک های بازیافتی استفاده شود همچنین سازندگان این درخت ها سعی می کردند تا از فیبرهای نوری برای تزیین اجناس شان استفاده کنند تا مشتری های بیشتری را به سوی خود بکشانند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *